Digiteam

Creatief, Modern, Meedenkend, Strategisch, Innovatief, Veelzijdig

 Internet Bureau

Applicatie ontwikkeling door Digiteam

Voor gebruiksvriendelijke software op maat

"Optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen. Mooie software waar de klant écht wat aan heeft, daar gaat ons hart sneller van kloppen!"

Antoon Cusell / Projectmanager

Eenvoud is niet simpel

Simpel te gebruiken bedrijfssoftware voor iedereen, op de werkvloer, bij het management en voor uw klanten. Wij maken een einde aan het gedoe met talloze ongebruiksvriendelijke applicaties, dat kan beter!

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van totaaloplossingen, door in de huid van de gebruikers te kruipen en een grondige analyse te maken van uw bedrijfsprocessen slagen wij er telkens weer in de efficiëntie op de werkvloer drastisch te verhogen.

Een veelgehoorde klacht is dat gebruikers software maar matig benutten omdat ze simpelweg de functionaliteiten niet begrijpen, de post-its verzamelen zich al snel overal rondom de werkplek. Wij voorkomen dit al vanaf stap één met de juiste voorbereiding en strategie.

Vanwege onze jarenlange ervaring, en het voortdurend uitbouwen en verbeteren van ons eigen modulaire in-house ontwikkelplatform, kunnen wij zeer snel en kostenefficiënt werken.

Maar geloof ons niet op ons woord, ervaar het zelf! Laten we eens in gesprek gaan, en laat ons u verbazen over de mogelijkheden en scherpe tarieven!