Digiteam

Creatief, Modern, Meedenkend, Strategisch, Innovatief, Veelzijdig

 Internet Bureau

Enterpackaging

Automatisering van bedrijfsprocessen

Volledige automatisering van bedrijfsprocessen.

Voor Enterpackaging, een specialist in verpakkingsmateriaal, hebben wij een complete applicatie ontwikkelt die vrijwel het gehele bedrijfsproces uit handen neemt.

Waar men voorheen alle orders handmatig moest verwerken, en contact moest houden met alle betrokken partijen (met alle risico op fouten vandien) verloopt nu het gehele orderproces automatisch.

De complexiteit van deze applicatie zit in de enorme veelheid aan mogelijke variabelen. We hebben rekening gehouden met meerdere partijen (fabrieken van de klant, transporteurs, exporteurs en producenten, die op hun beurt ook nog meerdere aparte locaties kunnen hebben), waarbij alle partijen gedurende het proces constant worden voorzien van de juiste informatie. Dit zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt, zonder dat een menselijke tussenkomst nog vereist is. Desondanks deze complexiteit is de flexibiliteit van de applicatie nergens in gevaar gekomen. Vrijwel alle variabelen zijn volledig aanpasbaar, op zowel algemeen niveau tot op exporteur en/of producentniveau. Zo kan men voor iedere betrokken partij een eigen set met regels en instellingen definiƫren.

We houden daarnaast volledig rekening met de beschikbare capaciteit die voorhanden is; vragen die belangrijk zijn zijn bijvoorbeeld: "hoeveel kan de fabriek produceren en uitleveren", "hoeveel kan de transporteur vervoeren", "hoeveel kan er van product X in een vrachtwagen" en nog veel meer. Indien gewenst kunnen orders altijd gemuteerd worden, zonder dat daarbij het slimme proces in gevaar komt.

De applicatie geeft het management tevens veel waardevolle informatie; alle belangrijke documenten staan digitaal, alle voorraden worden realtime op alle locaties bijgehouden en er zijn uitgebreide statistieken inzichtelijk.

Uiteraard worden ook facturen en vrachtbrieven automatisch gegenereerd, en kunnen deze laatste digitaal worden getekend met een tablet waarna ze direct veilig opslagen worden.

Verder kunnen voor specifieke klanten "prepaid" voorraden toegekend worden die verspreid over meerdere locaties opgeslagen worden. Wanneer een order binnenkomt en deze klant beschikt over deze voorraad, zal het systeem automatisch bekijken wat de meest efficiƫnte locatie is en zal vanaf deze locatie de order verstuurd worden.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de complexe en veelzijdige omgeving, wanneer u meer wilt weten nodigen we u graag uit om eens met ons in gesprek te gaan.