Digiteam

Creatief, Modern, Meedenkend, Strategisch, Innovatief, Veelzijdig

 Internet Bureau

HorecaTotaal

Compleet softwarepakket voor de Horeca

Webshop, Mobiele App, Kassa en Backoffice software

Speciaal voor de horecabranche hebben we een slim totaalpakket ontwikkelt. Deze applicaties verzorgen de complete automatisering van uw bedrijf.

Uw klanten kunnen op eenvoudige wijze via uw eigen website of eigen app hun bestelling plaatsen, en worden daarvoor beloond middels een spaarsysteem en een bonus voor eerste registratie. Dit zorgt ervoor dat uw klanten graag rechtstreeks bij u bestellen, en dat scheelt u in het afdragen van commissies bij derde partijen!

Uiteraard worden in uw centrale kassaomgeving ook alle internetorders (inclusief koppeling met thuisbezorgd) geladen en worden er automatisch bonnen voor uw keuken en bezorgers uitgeprint. Desgewenst kunt u een zakelijk klantenbestand hebben, en de facturering daarvan automatisch periodiek laten geschieden.

Het slimme systeem bekijkt wat de meest ideale bezorgroutes zijn en kan desgewenst een routebeschrijving geven. Daarnaast houdt het systeem uw wisselgeld in de gaten, zodat u altijd weet hoeveel geld er in iedere portemonnee hoort te zitten. Verder wordt u natuurlijk ook voorzien van waardevolle managementinformatie.

We zouden u hier graag nog veel meer willen vertellen, maar het is makkelijker om het u te laten zien!