My video

Digiteam

Creatief, Modern, Meedenkend, Strategisch, Innovatief, Veelzijdig

 Internet Bureau

Succesvolle internet-toepassingen

Wilt u een website of applicatie laten maken? Wij bouwen internettoepassingen die voor u werken. Leidend in de ontwikkeling is uw doel en strategie. Wij bouwen dus niet zomaar "mooie dingen", wij bouwen vooral aan toegevoegde waarde. Toegevoegde waarde voor u én voor uw klanten.

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak kunt u erop vertrouwen dat wij het nodige vakmanschap bezitten om uw project met de grootst mogelijke zorg en precisie succesvol te maken. Innovatieve webtechniek zit in ons bloed, wij doen niets liever dan de allernieuwste technieken tot het uiterste drijven.

En met resultaat; wij bouwen mooie, efficiënte en slimme websites en applicaties.

 • Webdesign / Logo / Brochures / Huisstijl

  Het is een niet meer weg te denken cliché geworden: de website is het visitekaartje van uw bedrijf! Wij helpen uw merkbeleving vorm te geven en/of te versterken. Pakkende ontwerpen en een duidelijke herkenbare huisstijl die overal in uw materiaal terug te vinden is. Wij zorgen voor een merkbeleving die blijft hangen.

 • Websites / Webshops / Gebruikersbelevingen

  Een tevreden bezoeker zal sneller zaken met u doen. Het creëren van de ideale ervaring doen wij, esthetisch, functioneel en gebruiksvriendelijk. Vanwege onze jarenlange ervaring, en het voortdurend uitbouwen en verbeteren van ons eigen modulaire in-house ontwikkelplatform, kunnen wij zeer snel en kostenefficiënt werken.

 • Applicaties / Databases / Bedrijfssoftware / Mobiele Apps

  Wij zijn sterk in het ontwikkelen van totaaloplossingen en realiseren slimme en gebruiksvriendelijke softwaretoepassingen waarbij de eindgebruiker zich snel vertrouwd voelt met de software. Wij gaan door waar de gemiddelde webbouwer stopt, en daarom worden we dan ook vaak ingehuurd door webdesigners en reclamebureaus om het lastigere programmeerwerk te doen!

 • Strategie / SEO optimalisatie / Reclame campagnes

  Het realiseren van een mooie website maakt nog lang geen succesvolle website. De juiste online- en -contentstrategie is onmisbaar op de weg naar online succes, wij kennen de weg op internet en behoeden u voor de valkuilen. Wij helpen u om uw doelen te behalen, bijvoorbeeld het realiseren van verkopen of afspraken, en het maximale uit uw online strategie te halen.