Main container

Technische dienst

Bij onze eigen technische dienst hoeft u nooit lang te wachten.
Gewoonlijk zijn ALLE reparaties binnen 2-4 dagen weer de deur uit, daar gaan we voor!


Voor alle ter reparatie aangeboden apparaten rekenen wij EU 30,- onderzoekskosten, wij doen daarmee een eerste controle om vast te stellen wat het probleem is en indien mogelijk krijgt u direct een prijsopgave. Wanneer het probleem snel (binnen een half uur) is op te lossen dan kost het u verder niets extra.Onderhoudsabonnementen

Om verzekerd te zijn van het nodige onderhoud kunnen wij u volledig ontzorgen met een onderhoudsabonnement. Als trouwe klant bent u verzekerd van het nodige onderhoud aan uw systeem en profiteert u daarnaast van extra scherpe tarieven en indien gewenst krijgt u voorrang bij incidenten of storingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd weer snel operationeel bent.

Support-op-afstand

Wij begrijpen dat het soms een heel gedoe is om voor een klein probleem met uw apparatuur naar de winkel te komen, behalve onze gebruikelijke service aan huis bieden wij tevens de mogelijkheid om uw probleem op afstand op te lossen. Wij nemen dan tijdelijk de besturing van de computer of laptop over. De enige vereiste hiervoor is natuurlijk wel een werkende internet verbinding.