пї Digiteam - Zakelijke ICT diensten - Automatisering en ICT totaaloplossingen.

ICT ontzorgen

ICT Totaaloplossingen Waarom Digiteam?

Voor een (drukke) ondernemer is het wel zo makkelijk als er één vast aanspreekpunt is voor alle ICT en internet gerelateerde zaken.
Daarin kunnen wij voorzien, samen met een gedegen en eerlijk advies, goede service en natuurlijk een zeer compleet dienstenaanbod.

Dit zijn onze specialiteiten

Passie voor ons vak

Wij zijn een hecht en gedreven team bestaande uit echte "nerds". Wij hebben allemaal onze eigen specialiteit, met natuurlijk een overmatige interesse in allerlei ICT producten.

Hardware en software

U kunt bij ons terecht voor advies, verkoop, reparatie en onderhoud aan o.a. computers, notebooks, tablets randapparatuur, software, accessoires en nog veel meer.

Zakelijke Telefonie

Professionele en flexibele hosted telefonie oplossingen; alle voordelen van een professionele telefooncentrale alleen dan zonder de hoge kosten. Binnen 5 minuten aangesloten!

Werken in de Cloud

Uw data overal beschibaar, snel en probleemloos. Altijd de laatste versie en geen zorgen over onderhoud, updates en veiligheid. Alles wat u nodig heeft om efficiënt te kunnen werken.

Hosted Exchange

Beschik altijd en overal over uw Mail en Agenda. Via Web, Outlook, Mac of Mobiel. Deel agenda's met uw collega's. Start een Web Meeting en Archiveer uw bedrijfsmail veilig Online.

Netwerk en servers

Wij adviseren en verzorgen de aanleg, configuratie en het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk (incl. Wifi) en servers voor zowel Linux als Windows omgevingen.

Een afspraak maken of meer info? Bel 0113 - 700 260